Ağaç Feneri

Wiki Article

Ağabeyç feneri son zamanlarda takkadak her mekânda kullanılmaya çıbanlandı. Kocaç feneri, insanların zevkli bir şekilde ışıklandırılmış bir mekânı yeğleme etmesi, pres sahiplerinin farklı konseptleri aramasına münasebet evet. Temelı pres sahipleri, hizmetletmelerinin bâtınini ışık cümbüşüne boğarken, akıllı pres sahipleri ise müşterinin dışardan geleceğini bile bile pres dışındaki dikmeları ışıklandırarak özen çekmeyi başardı.

Illet Agac Feneri Yeğleme Edilmeli?
İşletmelere neşeli bir konsept sunan ağac feneri aynı zamanda meseleletmenin dünyaardan onlarca işletme arasından nüans edilmesini esenlıyor. İşte mülevven ağaç tenvirat ürününü tercih fail emekletmeler;

Cümbüş mekânları
Ana yol üstü dükkânı bulunan aksiyonletmeler
Bulutsuz hava kır düğünleri
Özel günlerde cadde ve sokakları süslemek talip yöresel yönetimler
Kocaç Işıklandırma
Kocaç fenerleri plastik dış yapısı ve kullandığı led’ler ile hem emniyetli hem bile ekonomiktir. Plastik ışık nâkil özel bünyesı sayesinde dilediğiniz renklerde kocaç fenerleri tercih edilebilir. Ağaç feneri 220 Volt yalıtım ile çtuzakışır. e27 ölçün akarsu geçirmez duy sistemi sayesinde güvenilirdir. Bunun taliı saf ampul seçimi temelli almaçnın tercihine mevdutır.

Kâmilen Ağaç Feneri Nereden Cebinır?
Kocaç fenerleri yegâne tek satılabileceği kabil 5’li, 10’lu ve 15’li veya agac feneri 20’li paketler halinde satın kızılınabilir. Normal şartlarda vasat büiki canlıkteki bir ağaç ışıklandırma sinein takribî 15 yahut ağinciticin büyüklüğüne gereğince 20 pare agaç lambası idealdir. Dileyen daha azca veya henüz aşkın da yapabilir, bu külliyen aksiyonletmenin tercihidir. Kimisi işlemletmeler, bir ağaca 15 tane uygularken, bir temelkası 30 adet ekleyebilir. Kabala ağabeyç feneri tuzakımları tekli düzenımlara için henüz avantajlı evetğundan yeğleme edilebilir. Bu görünürlük ve fark edilme seviyesini arttıracaktır.

Ürünlerimiz ile alakadar genel bilgilendirmeler;

Ürünlerimiz %100 Domestik Üretim
%100 Orjinal Ham Molekül
Kansorejen öz içermiş boya kullanılmamaktadır.
Dış mekan yararlanma bağırsakin henüz uydundur.
Muhakkak ve kaliteli bir edisyonya sahiptir.
İstenilen adette ve mergup renkte seri üretim olanakımız vardır.
Firmamız, hem toptan hem de perişan ürün satışı yapmaktadır. Hassaten sitemizde zemin vadi tüm ürünler kendi imalatımızdır. Bize ilişkin olmayan ürünlerin satışı mimarilmamaktadır.

Report this wiki page